Elérhetőségek

Kővári László DXN



MORINZHI 285 ML

Ár: 7 640 Ft

Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén noni gyümölcsből) és szudáni hibiszkuszból (Hibiscus sabdariffa) készül. Szigorú felügyelet mellett kerül feldolgozásra, hogy az összes értékes összetevőjét megőrizze.

Összetevők
Morinda citrifolia lé (85%), szudáni hibiszkuszlé
Tartósítószert, mesterséges színezéket, hozzáadott íz- és aromaanyagokat, adalékanyagokat,
állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.

Noni: a noni Délkelet-Ázsiában, a csendes-óceáni térség országaiban széles körben ismert és elismert gyümölcs, melyet táplálkozási, egészségmegőrzési és gyógyászati céllal használtak.
Az ősi Hawaiion a noni kérgéből és gyökeréből sárga és vörös festéket nyertek, melyet színezékként használtak. Az éretlen gyümölcs éhínség idején táplálék forrásként szolgált.
Gyógyítás céljára az éretlen noni gyümölcsöt sóval összetörték, és a keveréket mély sebekre vagy csonttörésekre helyezték. Az érett gyümölcsöt tapaszként horzsolásokra, kelésekre és sebekre használták. Hawaii-on kívül Indiában, Malajziában, a történelmi Indokínában
használták.

A noni fő hatóanyagai
proxeronin és xeronin (alkaloid) szkopoletin, damnakantal, aszperulozid, különböző antrakinonok

A noni hatása
- serkenti az immunitást
- pozitív hatás a szellemi és fizikai teljesítőképességre
- javítja az állóképességet
- növeli az általános teljesítményt
- segít a fáradtság leküzdésében

Hibiszkusz: a szudáni hibiszkusz (Hibiscus sabdariffa) Közép-Afrikában, elsősorban Szudánban honos, egyéves, rövidnappalos növény, melyet Carcade (kárkádé), Roselle (rozella) néven is ismernek. A hibiszkusz főként az elvirágzás után gyűjtött húsos csészelevelei miatt értékes növény.

Fő hatóanyagai
szerves savak (főként hibiszkuszsav), antocián színanyagok (az élelmiszeripar használja ételfestékként), pektin, különböző heteropoliszacharidok

A hibiszkusz hatása
- energiaforrás
- csökkenti a fáradt és elnehezült lábak kényelmetlenségét, hozzájárul a lábak normál vérkeringéséhez
- támogatja a légutak egészségét, segít a légzési komfort elérésében

Önmagában vagy gyümölcsökkel (pl. csipkebogyóval, bodzabogyó, feketeribizli bogyó) együtt élvezeti teák összetevőjeként is alkalmazzák. Az élelmiszeriparban színezőanyagként is használatos.

Ajánlott fogyasztás
Adj 2 evőkanál (30 ml) Morinzhit 200 ml hideg vagy meleg vízhez, vagy bármilyen folyadékhoz.
Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!

Kiszerelés: 285 ml / üveg

Regisztrálj ingyenesen törzsvásárlóként, és rendeld meg a terméket akár 25%-kal olcsóbban!

Törzsvásárlói ár: 5 970 Ft

MORINZHI 285 ML

Vissza az előző oldalra!
Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek, valamint a látogatottság mérése céljából. A sütik használatát bármikor letilthatja! Erről bővebb információkat olvashat itt: Adatkezelési tájékoztatónk
Kővári László DXN - Magyar