A DXN Vinaigrette biológiai ecet: gondosan válogatott rizsből és ganodermából készül. A keveréket 3 évig erjesztik tradicionális technikával, hogy megőrizzék sajátos ízét és biztosítsák
a legjobb minőséget.
Összetevők: rizsecet (98%), ganoderma-kivonat (2%)
Amit a rizsecetről tudni érdemes
- a rizsecet az egyik legősibb ecet, az ázsiai konyha gyakran használt alapanyaga, melyet fermentált rizsből állítanak elő biológiai úton
- alacsonyabb ecetsav tartalmú, mint az európai ecetek, ezért lágyabb ízű, zamata egyszerre édes és savanyú
- az ecet szerepe nem csak az ételek ízesítésében és tartósításában jelentős, már az ókorban felismerték az egészségre gyakorolt kedvező hatásait, melyek többségét az utóbbi évtizedekben egyre több kutatási eredmény támasztja alá
- lassítja a gyomor kiürülését, a cukor lebontó enzimeket, stabilizálja a vércukor szintet
- ízesíthetünk vele salátákat, de kitűnő levesekhez, főételekhez, izgalmasabbá teszi a köreteket, desszerteket, pikánssá varázsolja a mártásokat, krémeket és töltelékeket. Elég pár csepp, hogy megbolondítsuk a hagyományos fogásokat.
Kiszerelés: 700 ml / üveg
Regisztrálj ingyenesen törzsvásárlóként, és rendeld meg a terméket akár 25%-kal olcsóbban!
Törzsvásárlói ár: 15 000 Ft