Elérhetőségek

Kővári László DXN



VINAIGRETTE

Ár: 19 200 Ft

A DXN Vinaigrette biológiai ecet: gondosan válogatott rizsből és ganodermából készül. A keveréket 3 évig erjesztik tradicionális technikával, hogy megőrizzék sajátos ízét és biztosítsák
a legjobb minőséget.

Összetevők: rizsecet (98%), ganoderma-kivonat (2%)

Amit a rizsecetről tudni érdemes
- a rizsecet az egyik legősibb ecet, az ázsiai konyha gyakran használt alapanyaga, melyet fermentált rizsből állítanak elő biológiai úton
- alacsonyabb ecetsav tartalmú, mint az európai ecetek, ezért lágyabb ízű, zamata egyszerre édes és savanyú
- az ecet szerepe nem csak az ételek ízesítésében és tartósításában jelentős, már az ókorban felismerték az egészségre gyakorolt kedvező hatásait, melyek többségét az utóbbi évtizedekben egyre több kutatási eredmény támasztja alá
- lassítja a gyomor kiürülését, a cukor lebontó enzimeket, stabilizálja a vércukor szintet
- ízesíthetünk vele salátákat, de kitűnő levesekhez, főételekhez, izgalmasabbá teszi a köreteket, desszerteket, pikánssá varázsolja a mártásokat, krémeket és töltelékeket. Elég pár csepp, hogy megbolondítsuk a hagyományos fogásokat.

Kiszerelés: 700 ml / üveg

Regisztrálj ingyenesen törzsvásárlóként, és rendeld meg a terméket akár 25%-kal olcsóbban!

Törzsvásárlói ár: 15 000 Ft

VINAIGRETTE

Vissza az előző oldalra!
Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek, valamint a látogatottság mérése céljából. A sütik használatát bármikor letilthatja! Erről bővebb információkat olvashat itt: Adatkezelési tájékoztatónk
Kővári László DXN - Magyar